Voor wie is Regiotaxi?

Het Wmo-vervoer is bedoeld voor inwoners van Zeeuws-Vlaanderen die op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning van de gemeente een indicatie hebben gekregen.

WMO vevoer

Om in aanmerking te komen voor een indicatie WMO-vervoer geldt, dat aangetoond moet worden dat iemand op grond van aantoonbare beperkingen op grond van ziekte of gebrek niet kan reizen met het openbaar vervoer of het  OV op grond hiervan niet kan bereiken. Om dit vast te stellen, zal in de meeste gevallen een medisch onderzoek door een onafhankelijk arts plaatsvinden. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij het WMO-loket van uw gemeente.

Haltetaxi

De haltetaxi rijdt binnen de provincie Zeeland op die trajecten waar de bus niet meer komt. De haltetaxi haalt u op bij de halte bij u in de buurt en zet u af op een halte dicht bij uw bestemming of bij een aansluitpunt op het reguliere busvervoer. Of de haltetaxi haalt u op zodra u uit uw bus stapt en brengt u vervolgens naar een halte dicht bij uw woonadres. Een overzicht van de haltes waar u op en uit kunt stappen, kunt u vinden op www.zeeland.nl. De haltes zijn te herkennen aan een sticker.

"Wij helpen u graag uw taxi rit zo comfortabel mogelijk te maken" Peter Verburg