Vanaf 1 maart 2015 rijdt de haltetaxi binnen de provincie Zeeland op die trajecten waar de bus niet meer komt. De haltetaxi haalt u op bij de halte bij u in de buurt en zet u af op een halte dicht bij uw bestemming of bij een aansluitpunt op het reguliere busvervoer. Of de haltetaxi haalt u op zodra u uit uw bus stapt en brengt u vervolgens naar een halte dicht bij uw woonadres. Een overzicht van de haltes waar u op en uit kunt stappen, kunt u vinden op www.zeeland.nl. De haltes zijn te herkennen aan een sticker.

Aanvragen

Als u gebruik wilt maken van de haltetaxi, moet u deze minstens twee uur van tevoren aanvragen. Wilt u vóór 09.00 uur gebruik maken van de haltetaxi, vraag dan de dag ervoor uw reis aan. Reist u regelmatig met de haltetaxi, dan kunt u de haltetaxi ook laten inplannen.

Om gebruik te maken van de haltetaxi heeft u een gebruikerspas nodig. Deze kunt u gratis aanvragen via tel: 088-2358000, e-mailadres: info@haltetaxi.nl, of door het formulier in te vullen op www.zeeland.nl.

Kosten

Bij de start van de haltetaxi reist u voor het normale OV-tarief, volgens de kortste routeberekening. Dit is een introductietarief.

Betalen

U kunt in de haltetaxi met uw pinpas of contant betalen. In de haltetaxi kunt u geen gebruik maken van uw OV-chipkaart of uw abonnement.

Aanvullende informatie

Wilt u meer informatie over de haltetaxi of heeft u vragen over uw reis, bel dan naar 088-2358000 of mail naar info@haltetaxi.nl